Cautare

4414 de rezultate pentru "antena 1 calarasi 05 05 2010" (3.84 secunde)
Parcul Jirlau din Calarasi: ... Acesta a concesionat pentru 49 ani lacul de agrement hidrobiciclete si parcul de langa acesta cu un pret minunat, licitatia pornind de la 0.01 euro/ metrul patrat/ luna pentru lac si 0,1 euro/ metrul patrat de parc.
Executivul Consiliului Judetean(CJ) Calarasi s-a intalnit, joi, 2 martie, cu cel al Primariei Municipiului intr-o sedinta de lucru privind asocierea celor doua institutii administrative in vederea derularii unui amplu proiect de regenerare urbana. ... La 26 septembrie 1910, marele istoric Nicolae Iorga, venit pentru prima data la Calarasi nota:
Silistra este un oras curat si linistit,cu 35.000 de locuitori, aflat la frontiera cu Romania (oras vecin cu Calarasi). Pentru a ajunge acolo se parcurg cu masina cei 10 km dintre Calarasi si Chiciu, unde Dunarea este traversata cu bacul.
Mezelurile produse la Aldis in Calarasi ajung pe mesele tuturor romanilor. ... Expertii financiari au apreciat cum a ajuns in ultimii 20 de ani aceasta companie sa fie o emblema pentru Calarasi: - Aldis Calarasi este reprezentarea unui concept care sintetizeaza succint ideea de forta-energie-echilibru.
Calarasiul prin ochii mei (4) Cum amintirile imi dau ghiont sa zic ceva si de aniversarea anul acesta a 105 ani de la infiintarea primului cinematograf in Calarasi-cinema Codrat Marinescu in Septembrie 1911, pe strada Stirbei Voda (actuala 1 Decembrie 1918), pentru mai multa pozitionare in memorie asezandu-ma mai bine pe banca cu ochii inchisi in trecut, parca ma vad privind peste portilor metalice unul in carca altuia la scene din filmul ce rula in gradina de vara a cinematografului.
Feribot-ul dintre Calarasi si Silistra a fost repus in functiune in anul 2014, dupa ce timp de 3 ani a stat la mal .
Povestea unei statui din Calarasi: ... Bustul, cu acordul familiei raposatului, a fost amplasat in fata Clubului Sportiv Municipal Calarasi (fostul restaurant Perla, actualmente Hotel Sport), in centrul orasului.
In ultimii ani, au fost vazute dropii in zona judetelor Calarasi, Giurgiu si Constanta. ... Dropia a revenit in Romania De cativa ani, tot mai multe persoane povestesc ca au vazut pasari foarte mari pe campurile din sudul Baraganului, zona Calarasi si in Dobrogea.
Muzeul Dunarii de Jos, institutie de cultura aflata in subordinea Consiliului Judetean Calarasi, organizeaza in perioada 9 - 13 iulie 2018, SCOALA DE VARA. ... - Cunoasterea principalelor situri arheologice din judetul Calarasi. ... 1.
O prietena de-a mea din Calarasi a ramas fara Benji, un catelus Bishon in varsta de doua luni. ... In realitate, tanara blonda l-a furat din fata cabinetului medical din Calarasi.
Constantin Pislaru, apicultor din Negresti, Arges este prezent la Zilele Municipiului Calarasi, in Piata Prefecturii.
Am descoperit cu placuta surprindere, in orasul Calarasi, un bar amenajat in stil american, o oaza de America. ... Barul din Calarasi, care aduce America pe malul Borcei, un brat de 100 de km al Dunarii, se cheama Ruta 66.
O ISTORIE A CALARASIULUI IN IMAGINI FOTOGRAFICE DE IERI SI DE AZI. Episodul 5 al serialului este dedicat monumentelor si statuilor din Calarasi. ... Este cel mai vechi monument din municipiul Calarasi
Cu prilejul zilei de 1 Decembrie, au fost sustinute momente folclorice sustinute de artisti locali, iar invitatii s-au delectat cu cantece patriotice si bucate specifice zilei de 1 Decembrie:
Calarasiul are echipa de fotbal in Liga 1, echipa de handbal in Divizia Nationala, echipa de futsal in Liga 1, ceea ce poate fi, pentru viitor, un avantaj de imagine pentru oras.
Jimmy Stanescu a fost membru al Cenaclului literar Marin Giurca, intre anii 2012 - 2014, apoi, din 2016, este membru al Cenaclului Phoenix din Calarasi. A publicat in revista Cenaclulului Calarasi Sentimental si Mugur de cuvinte.
270 din 22-aprilie-2010 Addenda la Istoria literaturii romane contemporane Gabriela Negreanu s-a nascut la 6 iulie 1947 la Bucuresti. A urmat liceul la Botosani si Calarasi.
Amendamentul prevedea cresterea valorii punctului de pensie la 45% din salariul mediu brut, cu aplicare incepand cu data de 1 ianuarie 2010. Ulterior, plenul reunit al Parlamentului a adoptat bugetul asigurarilor sociale pe 2010, in favoarea acestuia inregistrandu-se 176 de voturi, iar 147 de voturi au fost "impotriva".
La data de 20 octombrie 2010, ora 16.30, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 16 Politie l-au depistat pe D.
La data de 04 noiembrie 2010, in jurul orei 02.30, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 19 Politie i-au prins in flagrant pe str. ... Prejudiciu total este de 1.900 lei, din care s-a recuperat 1.000 lei.
google-analytics.com